Συνδυάστε την εταιρική σας εκδήλωση με δραστηριότητες στη φύση όπως πεζοπορία, αναρρίχηση, ποδήλατο βουνού, rafting, θαλάσσιο καγιάκ, κ.α και ανανεώστε τα μέλη της ομάδας σας ψυχικά και σωματικά μέσα από την ενέργεια που μόνον η φύση μπορεί να προσφέρει. Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία. Οι διαδρομές επιλέγονται με βάση τις ικανότητες, την διάθεση και τα ενδιαφέροντά σας.

Οργάνωση & διεξαγωγή της δράσης

Με την υποστήριξη έμπειρων εκπαιδευτών ορειβασίας και επικεφαλής τον οδηγό βουνού Παναγιώτη Κοτρωνάρο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν “πεζοπορία ευεξίας” σε βατά και σηματοδότημένα μονοπάτια χωρίς τεχνικές δυσκολίες και να μυηθούν στα μυστικά της κίνησης στο ορεινό περιβάλλον με απόλυτη ασφάλεια.

Τοποθεσίες & Concept

Επίσης μπορούν να πάρουν μέρος σε δραστηριοτήτες που στοχεύουν σε ένα πραγματικό επίτευγμα όπως για παράδειγμα η πεζοπορία και η συμβολική κατάκτηση της κορυφής ενός βουνού (Πάρνηθα, Ορεινή Αρκαδία, Παρνασσός, Ευρυτανία, Μετέωρα, Πίνδος, Όλυμπος κ.α.), η αναρρίχηση & καταρρίχηση σε κάθετους βράχους ή τεχνητό τοίχο, η διαβίωση σε φυσικό περιβάλλον (bushcraft training), τα water sports κ.α

Συνδυασμοί προγραμμάτων
Μετά την πεζοπορία και τις δράσεις στη φύση θα έχετε την ευκαιρία να εμπευστείτε για την κατάκτηση των δικών σας προσωπικών και επαγγελματικών “κορυφών” μέσα από τα προγράμματα Everest Power Talk, Everest Power Workshop και Everest Teambuilding Activities.

Εταιρική δράση, incentive
Είδος: Team Building στη φύση
Συμμετέχοντες: 8 έως 300 άτομα
Εμπειρία: ΔΕΝ απαιτείται
Διάρκεια: 2-6 ώρες

Δήλωση Συμμετοχής

Error: Contact form not found.