Τα Group Dynamics είναι επιλεγμένες δραστηριότητες χτισίματος ομάδας που στήνονται στο ύπαιθρο ή σε εσωτερικούς χώρους και σκοπό έχουν να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα της ενδοεταιρικής σας εκδήλωσης δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ξεφύγουν από την ρουτίνα της αίθουσας συνεδριάσεων, να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, να συνεργαστούν, να χαλαρώσουν και να ανανεωθούν ψυχικά και σωματικά βελτιώνοντας την απόδοση και την συνοχή ολόκληρης της ομάδας.
Οργάνωση & διεξάγωγη
H εταιρεία μας παρέχει πλήρη τεχνικό εξοπλισμό για τις δραστηριότητες, έμπειρα στελέχη, συνεργάτες-εκπαιδευτές και facilitators ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων, inspection του χώρου διεξαγωγής καθώς επίσης “active dibriefting” σύνδεσης της εκδήλωσης σύμφωνα με τους στόχους της εταιρίας σας (εταιρικό μύνημα, λανσάρισμά νέου προϊόντος κλπ).
Ενδεικτικές δραστηριότητες 
Τα Group Dynamics επιλέγονται σε συνεργασία με τους υπεύθυνους της εταιρίας σας προκειμένουν να ταιριάζουν τόσο με το προφίλ των στελέχων και συνεργατών της εταιρίας σας όσο και με τους στόχους της εκδήλωσης, τον αριθμό των ατόμων, το χώρο και τον διαθέσιμο χρόνο διεξαγωγής. Παρακάτω παρουσιάζονται ενδεικτικά κάποιες από τις δράσεις (αποστολές) που αφορούν τα Group Dynamics.
Αποστολή-1: Το πέρασμα του παγετώνα
Τα μέλη της ομάδας σας για να ανέβουν στο Έβερεστ πρέπει να περάσουν ένα παγετωνικό ρήγμα, βαδίζοντας πάνω σε μια στενή αλουμινένια σκάλα μήκους 7m που έχει στηθεί σε χαμηλό ύψος.  Στόχος τους είναι να συνεργαστούν μεταξύ τους με την βοήθεια σχοινιών ώστε αυτός που περνά να διατηρήσει την ισορροπία του και να περάσει με ασφάλεια το ρήγμα χωρίς να πέσει μέσα σε αυτό.
Αποστολή-2: Η ξύλινη γέφυρα
Κατασκευή αυτοσχέδιας γέφυρας χρησιμοποιώντας ξύλα και κάποια σχοινιά. Για να είναι ασφαλής η διέλευση σας, η γέφυρα θα πρέπει να αντέχει το βάρος τουλάχιστον δύο ατόμων ταυτόχρονα.
Αποστολή-3: Ο ιστός της αράχνης
Τα μέλη της ομάδας πρέπει να βρούν τρόπο και να περάσουν ένας-ένας μέσα από ένα ιστό χωρίς να ακουμπήσουν στα σχοινιά. Κάθε τετράγωνο που περιλαμβάνεται στον ιστό μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά.
Αποστολή-4: Το Mega Jenga
Η ομάδας σας καλείται να αποσύρει με προσοχή τα τουβλάκια ενός γιγάντιου Mega Jenga χωρίς αυτός να καταρεύσει.
Αποστολή-5: Η δοκός ισορροπίας
Τα μέλη της ομάδας σας τοποθετούνται ο ένας δίπλα στον άλλο πάνω σε μια δοκό προσπαθώντας να ισορροπήσουν ισοσταθμίζοντας το βάρος έτσι ώστε καμία πλευρά της δοκού να μην ακουμπά στο έδαφος.
Αποστολή-6: Η μεταλλική ράβδος
Τα μέλη της ομάδας πρέπει να μεταφέρουν όλοι μαζί ταυτόχρονα μια μεταλλική ράβδο και να την ακουμπήσουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο χωρίς να τους πέσει αλλά και χωρίς χάσουν την επαφή μαζί της.
Αποστολή-7:  Η υδροροή
Κάθε μέλος της ομάδας λαμβάνει ένα κομμάτι υδρορροής και σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη προσπαθεί να βρεί τρόπο για να μεταφέρει τέσσερις μικρές μπάλες σε απόσταση 15m και να το αποθέσει σε ένα συγκεκριμένο σημείο χωρίς αυτά να πέσουν κατά την διαδρομή.
Αποστολή-8: Ο στόχος
Χρησιμοποιώντας σχοινιά και εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας η ομάδα σας πρέπει να συνεργαστεί με ακρίβεια προκειμένου να πετύχει το στόχο της και να φέρει την αποστολή εις πέρας.

Εταιρική δράση σε ομάδες
Αριθμός ατόμων: 4-10 άτομα / ομάδα
Συμμετέχοντες: 6 έως 450 άτομα
Εμπειρία: ΔΕΝ απαιτείται
Διάρκεια: 1-3 ώρες

Δήλωση Συμμετοχής

Error: Contact form not found.