ΟΡΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΒΟΥΝΟΥ

Ο/Η κάθε συμμετέχοντας/ουσα στη Σχολή Βουνού, αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους παρακάτω Όρους Εγγραφής:

  1. Πριν το ξεκίνημα της πρακτικής εκπαίδευσης στη Σχολή Βουνού, οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν εξεταστεί ιατρικά και να μην έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας που αντενδείκνυται στην ασφαλή διεξαγωγή της εκπαίδευσης τους, όπως ενδεικτικά καρδιοαγγειακές παθήσεις, επιληψία, σκοτοδίνες, ιλίγγους, κινητικές δυσκολίες, εξάρτηση από το αλκοόλ ή ναρκωτικές ουσίες, ψυχικές διαταραχές, διαβήτη, μεταδοτικές ασθένειες.
  2. Ο υπεύθυνος της σχολής διατηρεί το δικαίωμα να διακόψει την εκπαίδευση κάποιου συμμετέχοντα, που δεν συμμορφώνεται στις οδηγίες των εκπαιδευτών ή κατά την κρίση του, η συμπεριφορά του μπορεί να θέσει σε κίνδυνό την ζωή του ιδίου ή των υπολοίπων.
  3. Το πρόγραμμα εξαρτάται από τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και μπορεί να τροποποιηθεί κατά την κρίση του υπεύθυνου της σχολής, εάν αυτό είναι αναγκαίο για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και την ομαλή διεξαγωγή της σχολής.
  4. Covi19: Για την συμμετοχή στις δια ζώσεις εκπαιδεύσεις και εξορμήσεις, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε αρνητικό PCR διαγνωστικό test που να έχει διενεργηθεί εντός των 72 τελευταίων ωρών, είτε αρνητικό Rapid διαγνωστικό test που να έχει διενεργηθεί εντός των τελευταίων 48 ωρών.
  5. Lockdown: Σε περίπτωση που το πρόγραμμα ξεκινήσει και διακοπεί με αναγκαστικό lockdown λόγω του κορονοϊού, οι εκπαιδεύσεις ΔΕΝ ακυρώνονται (άρα ΔΕΝ χάνονται), αλλά αναβάλλονται και θα πραγματοποιηθούν σε μελλοντικές ημερομηνίες, μετά την επίσημη άρση των απαγορευτικών μέτρων, με την τρέχουσα ή σε μελλοντική σεζόν, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες. 
  6. Σε περίπτωση που εκπαιδευόμενος/η έχει δανιστεί εξοπλισμό από την σχολή και δεν μπορέσει να παραστεί στην τελευταία ημέρα της σχολής για να παραδώσει των εξοπλισμό, τότε υποχρεούται να επιστρέψει τον εξοπλισμό που έχει δανειστεί από την σχολή (ή να τον στείλει με courier) με δική του μέριμνα εντός 10 ημερών.
  7. Η τιμή συμμετοχής στη σχολή καταβάλεται είτε προκαταβολικά πριν την έναρξη των μαθημάτων με έκπτωση 10% είτε σε 1 έως 3 διμηνιαίες δόσεις απο τις οποίες μια καταβάλεται ως προκαταβολή πριν την έναρξη και μία (ή δύο) κατά την διάρκεια σχολής.
  8. Πολιτική ακυρώσεων: Σε περίπτωση ακύρωσης έως 10 ημέρες πριν την έναρξη της σχολής επιστρέφεται ολόκληρο το ποσόν που έχετε καταβάλει. Σε περίπτωση ακύρωσης εντός των τελευταίων 10 ημερών από την έναρξη της σχολής παρακρατείται το 33% του συνολικού ποσού των διδάκτρων, ήτοι: 480€ * 33% = 160€. Σε περίπτωση ακύρωσης εντός των τελευταίων τριών ημερών ή κατα την διάρκεια της σχολής παρακρατείται ολόκληρο το ποσόν των διδάκτρων.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τους όρους εγγραφής στην Σχολή Βουνού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@basecamp.gr ή στο τηλέφωνο: 211 40 14 744.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία