Την άνοιξη του 2004 σε συνθήκες πρωτόγνωρης δυσκολίας, η πρώτη Ελληνική ορειβατική αποστολή, ύστερα από δεκαετίες αποτυχημένων προσπαθειών, κατακτά την ψηλότερη κορυφή του κόσμου το EVEREST! Ο αρχηγός της ιστορικής αποστολής, Παναγιώτης Κοτρωνάρος, θα μας παρουσιάσει, το χρονικό «Κατάκτησης της Κορυφής» και θα μας αναλύσει με γλαφυρό και άμεσο τρόπο τα στοιχεία που τον οδήγησαν στην επιτυχία.

Τα Οφέλη για την Εταιρία σας

Η διάλεξη ‘’EVEREST POWER TALK’’ είναι ο καλύτερος τρόπος προκειμένου να εμπλουτίσετε δυναμικά την εταιρική σας εκδήλωση και να εμπνεύσετε τον κόσμο και τους συνεργάτες της εταιρίας σας στην προσπάθεια για την κατάκτηση του “δικού τους Έβερεστ!”. Στόχος η Πνευματική και Ψυχική τόνωση των συμμετεχόντων καθώς το τεράστιο αυτό επίτευγμα αποτελεί πηγή έμπνευσης, για εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Το Ταξίδι

Kατά την διάρκεια της ομιλίας το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία, να ταξιδέψει νοερά στα βουνά των Ιμαλαΐων και να διαπιστώσει βιωματικά, μέσα από την δύναμη του παραδείγματος, πόσες πολλές ομοιότητες για την επίτευξη ενός στόχου, έχουν μια ορειβατική και μια επιχειρηματική ομάδα.

Μυνήματα & Αξίες

Πέραν της έμπνευσης, η ομιλία αναδεικνύει στρατηγικές, μηνύματα και αξίες που θα ωφελήσουν το κοινό, τόσο στο επίπεδο της προσωπικής ανάπτυξης όσο και στην καλύτερη απόδοση της ομάδας καθώς και την λήψη κρίσιμων αποφάσεων σε δύσκολες συνθήκες.
Η Διάδραση με το κοινό
Η ομιλία Everest Power Talk έχει βιωματικό-διαδραστικό χαρακτήρα και συνοδεύεται από εντυπωσιακές φωτογραφίες, video, χάρτες και διαγράμματα από το Έβερεστ που περιλαμβάνουν συνέντευξη του ομιλητή στην κορυφή! Περιλαμβάνεται επίσης (προεραιτικά) η οργάνωση stage με αυθεντικά υλικά που χρησιμοποιήθηκαν στην ιστορική για την Ελλάδα αποστολή.
Εικόνες και βίντεο με τα highlights παλαιότερων παρουσιάσεων μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο

Διάλεξη – slides show
Θέμα: Ελληνική αποστολή στο Έβερεστ
Ομιλητής: Παναγιώτης Κοτρωνάρος
Διάρκεια: 30’ έως 2 ώρες

Δήλωση Συμμετοχής

Error: Contact form not found.