Το Everest Power Workshop είναι ένα βιωματικό workshop συνεργασίας, διαπραγμάτευσης, ηγεσίας και λήψης αποφάσεων, που βασίζεται στο “business case study” της ορειβατικής αποστολής στο Έβερεστ. Το πρώτο μέρος της δράσης περιλαμβάνει την ομιλία “Everest Power Talk” από τον αρχηγό της Εθνικής μας αποστολής στο Έβερεστ Παναγιώτη Κοτρωνάρο, ενώ στο δεύτερο το κοινό χωρίζεται σε “ορειβατικές ομάδες” των 3-8 ατόμων που επιχειρούν να ανέβουν στο Έβερεστ!
Διεξαγωγή
Κάθε ομάδα λαμβάνει το χάρτη του βουνού καθώς και έναν φάκελο με πραγματικά σενάρια στα οποία καλείται να δώσει λύσεις παίρνοντας καθοριστικές για την επιτυχή έκβαση της αποστολής αποφάσεις. Τα σενάρια “φωτογραφίζουν” το όραμα, τις αξίες και τις στρατηγικές της εταιρείας σας καθώς για να ανέβει μια ομάδα στο Έβερεστ δεν αρκεί η καλή φυσική κατάσταση αλλά θα πρέπει να πετύχει σε ένα απόλυτα επαγγελματικό project. Νικήτρια είναι η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει ψηλότερα από τις άλλες και θα κατακτήσει την υψηλότερη κορυφή του κόσμου, το θρυλικό ΕΒΕΡΕΣΤ !!
Διάρκεια
Η διάρκεια του workshop είναι ευέλικτη και κυμάινεται από 90’ – 2,5 ώρες (συμπεριλαμβάνεται και ο χρόνος της ομιλίας “Everest Power Talk”) ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιεταιρότητες της εταιρικής σας εκδήλωσης.
Εμπειρία
ΔΕΝ απαιτείται προηγούμενη ορειβατική εμπειρία ή ειδικές γνώσεις. Όλες οι πληροφορίες για την συμμετοχή του κοινού στο workshop δίνονται κατά την διάρκεια της ομιλίας.
Συμμετέχοντες
Από 5 έως 850 άτομα.

Εταιρική δράση σε ομάδες
Αριθμός ατόμων: 3-8 άτομα / ομάδα
Συμμετέχοντες: 5 έως 850 άτομα
Εμπειρία: ΔΕΝ απαιτείται
Διάρκεια: 90’ έως 2,5 ώρες

Δήλωση Συμμετοχής

Error: Contact form not found.