Το πρόγραμμα “Εκπαίδευση & Τεχνική Βελτίωση” της HMCS, δημιουργήθηκε για να δώσει την ευκαιρία απόκτησης δεξιοτήτων, γνώσεων αλλά και βελτίωσης της τεχνικής σας στην αναρρίχηση βράχου, μέσα από μαθήματα & προπονήσεις “personal training” (1-1 ή 1-2), που έχουν ως βασικό στόχο την εξελικτική σας πορεία σε υψηλότερο επίπεδο.

Φόρμα Εγγραφής

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα “Εκπαίδευση & Τεχνική βελτίωση” στην αναρρίχηση  μέσα από μαθήματα & προπονήσεις “personal training” (1-1 ή 1-2), ενδείκνυται κυρίως στις εξής περιπτώσεις:

 1. Όταν δεν σας βολεύουν οι στάνταρ ημερομηνίες των προγραμματισμένων σχολών μας.
 2. Όταν θέλετε να αναπληρώσετε χαμένα μαθήματα (σε περίπτωση απουσιών από το κανονικό πρόγραμμα της σχολής).
 3. Όταν θέλετε να επαναλάβετε μαθήματα/προπονήσεις ή/και θέλετε να επαναλάβετε χειρισμούς που έχετε ξεχάσει λόγω της αποχής από την δραστηριότητα για αρκετό χρονικό διάστημα, ασχέτως εάν έχετε λάβει ή όχι την πιστοποίηση της HMCS στο παρελθόν.
 4. Όταν έχετε εκπαιδευτεί σε άλλο φορέα ή είστε αυτοδίδακτος/η και θέλετε να λάβετε μέρος στις εξετάσεις της HMCS, ανεξαρτήτως επιπέδου, χωρίς να παρακολουθήσετε κάποια από τις προγραμματισμένες σχολές μας.
 5. Όταν θέλετε να βελτιώσετε περαιτέρω την τεχνική σας στην κινησιολογία της αναρρίχησης βράχου, με στόχο την επίτευξη δυσκολότερων διαδρομών επικεφαλής.

Οι εκδηλώσεις του προγράμματος, γίνονται υπό μορφή ιδιαίτερων μαθημάτων ή/και προπονήσεων (personal) με αναλογία 1-2 άτομα (max) ανά εκπαιδευτή.

Υπεύθυνος του προγράμματος “Εκπαίδευση & Τεχνική Βελτίωση” της HMCS, είναι ο Οδηγός Βουνού & εκπαιδευτής αναρρίχησης HMCS / CL-8, Παναγιώτης Κοτρωνάρος.

Η διάρκεια των μαθημάτων Personal, είναι πέντε (5) ώρες, με επιλογή είτε το πρωί από 09.00 έως 14.00 είτε το απόγευμα από 15.00-20.00. Το ακριβές ωράριο μπορεί να οριστεί και σε συνεννόηση με τον εκπαιδευτή της HMCS (αναλόγως διαθεσιμότητας).

Αναρριχητικός εξοπλισμός που σας δανείζει η HMCS για τα μαθήματα/προπονήσεις:

 1. Κράνος (1)
 2. Μπωντριέ (1)
 3. Καραμπίνερ ασφαλείας D (1)
 4. Καραμπίνερ ασφαλείας HMS (1)
 5. Καραμπίνερ ασφαλείας OVAL (1)
 6. Συσκευή ασφάλισης Reverso/Ferry (1)
 7. Συσκευή ασφάλισης Gri Gri (1)
 8. Σετάκια (6)
 9. Iμάντας 60cm (1)
 10. Iμάντας 170cm (1)
 11. Kορδονέτο 170cm, (6mm) (1)
 12. Δυναμικό σχοινί 60m (10-10.5mm) (1)
 13. Σάκος μεταφοράς σχοινιού (1)

*  Όσον αφορά τον τεχνικό εξοπλισμό, μπορείτε κατόπιν ελέγχου, να χρησιμοποιήσετε και τον δικό σας, εφόσον διαθέτετε (αυτό δεν διαφοροποιεί την τιμή συμμετοχής). 

Ένδυση / Υπόδηση:

 1. Παπούτσια πρόσβασης (αθλητικά ή trekking)
 2. Αναρριχητικά παπούτσια (κατάλληλα για αρχάριους)
 3. T-shirt κοντομάνικο (βαμβακερό ή/και συνθετικό)
 4. Παντελόνι αναρρίχησης (μακρύ/capri ή κολάν)
 5. Ζακέτα φλις ή ισοθερμικό (ανάλογα την εποχή)
 6. Αντιανεμικό-αδιάβροχο (ελαφρύ)
 7. Καπέλο / σκούφο (ανάλογα την εποχή)

Υλικά & εφόδια που πρέπει να έχετε μαζί σας:

 1. Σακίδιο πλάτης ορειβατικού τύπου (30-35lt)
 2. Γάντια τύπου γυμναστηρίου (προαιρετικά)
 3. Γυαλιά ηλίου (category 3)
 4. Νερό 1,5-2lt (ή θέρμος για ζεστό/δροσερό ρόφημα)
 5. Κολατσιό (ξηροί καρποί, μπάρες, σάντουιτς κλπ)
 6. Αντηλιακή κρέμα & lipstik

Ιδιαίτερο μάθημα/προπόνηση αναρρίχησης σε πεδίο βράχου: 160€

Στην τιμή περιλαμβάνονται:

 1. ιδιαίτερο μάθημα/προπόνηση 5ωρης διάρκειας σε βράχο
 2. τεχνικός εξοπλισμός (μπωντριέ, σχοινιά κλπ)*
 3. ασφάλιση
 4. ΦΠΑ 24%

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

– έξοδα μετακινήσεων, διαμονής, διατροφής

Ιδιαίτερο μάθημα/προπόνηση αναρρίχησης σε τεχνητή πίστα: 90€

 1. ιδιαίτερο μάθημα/προπόνηση 2ωρης διάρκειας σε πίστα
 2. χρήση τεχνητής πίστα
 3. τεχνικός εξοπλισμός (μπωντριέ, σχοινιά κλπ)
 4. ασφάλιση
 5. ΦΠΑ 24%

ΔΕΝ περιλαμβάνονται:

– έξοδα μετακινήσεων, διαμονής, διατροφής

*  Όσον αφορά τον τεχνικό εξοπλισμό, μπορείτε κατόπιν ελέγχου, να χρησιμοποιήσετε και τον δικό σας εξοπλισμό εφόσον διαθέτετε (αυτό δεν διαφοροποιεί την τιμή συμμετοχής). 

Οι εγγραφές στο πρόγραμμα “Εκπαίδευση & Τεχνική Βελτίωση” της HMCS, γίνονται ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής που θα βρείτε πατώντας το χαρακτηριστικό πράσινο κουμπί στην παρούσα σελίδα. Αφού κάνετε την εγγραφή σας, θα λάβετε ένα αυτοματοποιημένο email με τα στοιχεία που καταχωρήσατε στην φόρμα.

Το μάθημα (ή η προπόνηση) για το οποίο έχετε κάνει την ηλεκτρονική κράτηση, μπορεί να πραγματοποιηθεί το νωρίτερο 72 ώρες από την υποβολή της φόρμας, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα από τους εκπαιδευτές μας.

Για να ισχύει η κράτηση σας, θα πρέπει να καταθέσετε εντός 3 ημερών, από την συμπλήρωση της φόρμας, την τιμή συμμετοχής στο μάθημα/προπόνηση, σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς και να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης (ή ένα screenshot αυτού), στο email: info@basecamp.gr. Στην αιτιολογία της κατάθεσης, βάλτε το όνομα του/της συμμετέχοντα/ουσας.

Επίσης, μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα (Visa ή Mastercard), μέσω της ιστοσελίδας μας (σύντομα διαθέσιμος τρόπος πληρωμής).

Τραπεζικοί Λογαριασμοί – IBAN

• Alpha Bank: GR4501401210121002320008833
• Eurobank: GR5302600950000540200964506
• Πειραιώς: GR6901715990006599126968125
• Εθνική: GR3001101070000010715114913

Αφού μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης, θα λάβετε στο email που έχετε καταχωρήσει, την επιβεβαίωση της κράτησης σας, καθώς και το παραστατικό πληρωμής που έχετε δηλώσει (απόδειξη/τιμολόγιο).

Στη συνέχεια ο υπεύθυνος του προγράμματος θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να ορίσετε την ημέρα και ώρα του μαθήματος/προπόνησης, αναλόγως διαθεσιμότητας (δική σας και του εκπαιδευτή).

Τηλέφωνα / Email

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφόρηση σχετικά με τα προγράμματα μας, καλέστε στο σταθερό του γραφείου μας (+30) 211 40 14 744 ή στο κινητό (+30) 694 8525 471 ή στείλτε μας email στο info@basecamp.gr.

Chat / WhatsApp / Viber

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Messenger στο Chat της ιστοσελίδας μας www.basecamp.gr, κάνοντας κλικ στο χαρακτηριστικό πράσινο κουμπί που θα βρείτε στο κάτω δεξί μέρος της αρχικής σελίδας, ή να μας στείλετε μήνυμα χωρίς χρέωση μέσω Viber/WhatsApp στο παραπάνω κινητό.

Social Media

Για να μαθαίνετε τα νέα μας, μπορείτε να πατήσετε like στις σελίδες μας στο Facebook & Instagram:

Facebook: @Basecamp_Kotronaros

Instagram: @panagiotiskotronaros

Κοινότητα Viber

Τέλος, αν θέλετε να ενημερώνεστε σε εβδομαδιαία βάση για τα νέα μας προγράμματα, εκπαιδεύσεις, ταξίδια, ορειβατικές αποστολές, τεχνικά άθρα κλπ. μπορείτε να μας ζητήσετε με μήνυμα, στέλνοντας μας το ονοματεπώνυμο και τον αριθμό του κινητού σας, να σας συμπεριλάβουμε στην κοινότητα της Πανελλήνιας Σχολής Ορειβασίας Αναρρίχησης & του BASECAMP Travel στο Viber.